Lekker lunchen of dineren en tevens de clubkas spekken, dat kan.

Op deze pagina hoe het werkt.

Bent u nog niet benaderd maar wilt u wel deelnemen, schrijf dan in via onderstaand formulier.

Beste mensen,

Vaak worden we benaderd of dat we niet willen sponsoren voor een goed doel, de studentenvereniging, de clubkas, noem maar op.

                     

Nederland houdt van sparen en stempelen…….via deze weg willen we u graag een uniek sociaal tientjes spaar concept voorleggen om extra geld in de kas te krijgen. Alle kleine beetjes helpen natuurlijk om voor een appeltje voor de dorst te zorgen.

Jaren geleden hebben we ook een soortgelijke sponsoractie met muzikanten opgezet, deze actie heeft toen door het grote enthousiasme bijna 4 jaar gedraaid bij de Heeren van St. Anna, ons toenmalige Grand-Café-Restaurant.

     

We hebben eens zitten brainstormen en hebben een ludieke nieuwe vorm bedacht om te sponsoren, dus als u een appeltje voor de dorst wilt sparen, kijk dan even verder, het is de moeite waard…

Een appeltje voor de dorst, hoe werkt het:

U wijst een contactpersoon aan, dit kan een penningmeester zijn, maar hoeft niet….

Uw contactpersoon ontvangt van ons visitekaartjes voor de tientjesactie van een appeltje voor de dorst.

 

  

 

 

 

 

 

 

Het is de bedoeling dat u zoveel mogelijk visitekaartjes uitdeelt aan uw leden.  

Zij kunnen deze kaartjes ook weer uitdelen aan bekenden, waarvan zij denken dat ze uw organisatie een warm hart toedragen. 

 

U geeft in beginsel zelf aan hoeveel kaartjes u wilt ontvangen.     

Op de achterkant van deze visitekaartjes staan 10 rondjes met een afbeelding.

 

Indien de gast met een kaartje bij DeDaale Spijs&IJs komt koffiedrinken, lunchen, dineren of gewoon een ijsje eten, krijgt hij bij iedere besteding van €5,- een stempel.

Deze stempel vertegenwoordigt €1,-, bij een volle kaart is de kaart dus €10,- waard.

 

De gast heeft het gevoel 20% korting te krijgen, maar betaalt gewoon het volle bedrag, ze sparen daarmee voor u. Volle kaarten moet men bij uw contactpersoon inleveren.

 

Als soort van tegenprestatie vragen we u samen met ons te bekijken wat er mogelijk is aan extra reclame om bv op uw site gratis een advertentie of een redactioneel stukje over deze sponsor tientjes actie te plaatsen in uw clubblad, een poster op te hangen, noem maar op.

 

Tegelijkertijd kunnen wij bij ons in de uitgebreide Dikke van DeDaale menukaart vermelden dat u meedoet aan deze ludieke actie.

 

De actie loopt steeds voor drie maanden. Uw contactpersoon komt na deze drie maanden de kaarten inleveren en ontvangt van ons het geld dat er gespaard is. U mag zo vaak meedoen als u wilt.

Uiteraard mogen aan het einde van de periode ook kaarten ingeleverd worden die niet helemaal vol zijn, iedere stempel is tenslotte een euro waard.

 

Planning is na de vakantieperiode, zo half augustus begin september te beginnen.

Indien u interesse heeft en erg enthousiast bent dan kan er ook eerder begonnen worden, de kaartjes zijn besteld….

 

Indien u meer toelichting wilt kunt u altijd mailen, of buiten de spitsuren om, bij DeDaale Spijs&IJs binnenwandelen en vragen naar Stefan of Monique Peeters. Van te voren even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook mogelijk.

 

U kunt zich aanmelden door een mail terug te sturen met daarin de vermelding van uw organisatie, de naam en telefoonnummer van uw contactpersoon, uw gewenste startdatum, het eerste aantal kaartjes dat u zou willen ontvangen.

 

Met vriendelijke groeten,

Monique en Stefan Peeters

Mede mogelijk gemaakt door:

www.bymariel.nl en www.gospain.nl

Daalseweg 279

6521GL  Nijmegen

024 6757345